المقادير
=====
1/8 كجم جبنة موزاريلا
1/8 كجم جبنة شيدر
1/8 كجم جبنة رومى
1/8 كجم جبنة جرويير (اختيارى)
1/2 كوب حليب
1/2 كوب كريمة طبخ
2 فص ثوم كبار مهروسين
الطريقة
=====
1) يسخن الحليب على النار و يضاف الثوم و كل انواع الجبن مع التقليب على نار هادئة
2) عندما يكتمل امتزاج كل انواع الجبن اضيفى الكريمة و قلبى
3) لو حسيتى ان المزيج محتاج اضيفى حليب و لكن خلى بالك المزيج المفروض يكون كثيف
=====
1/8 كجم جبنة موزاريلا
1/8 كجم جبنة شيدر
1/8 كجم جبنة رومى
1/8 كجم جبنة جرويير (اختيارى)
1/2 كوب حليب
1/2 كوب كريمة طبخ
2 فص ثوم كبار مهروسين
الطريقة
=====
1) يسخن الحليب على النار و يضاف الثوم و كل انواع الجبن مع التقليب على نار هادئة
2) عندما يكتمل امتزاج كل انواع الجبن اضيفى الكريمة و قلبى
3) لو حسيتى ان المزيج محتاج اضيفى حليب و لكن خلى بالك المزيج المفروض يكون كثيف
4) ياريت لو تقدرى تقدميه و تحته مصدر خفيف للحرارة
0 التعليقات:
إرسال تعليق