Menu

السبيط المقلي


المقادير
=====

نصف كيلو سبيط شرائح

التتبيلة
====

بصلة صغيرة
5 فصوص ثوم
ملح وفلفل حسب الرغبة
كمون
كوب دقيق
كوب ماء بارد
بيضة
عصير ليمون ( م ك )
2 م ك زيت
م ك بيكنج بودر

الطريقة
=====

تخلط مقادير التتبيلة وتنقع فيها شرائح السبيط ع الاقل اربع ساعات ولو يوم افضل ( من بالليل لتاني يوم ) بتكون الذ

نصفيه من التتبيلة ونمسحه ونخلط دقيق مع بقسماط ونقلبه فيه
وننفض الزيادة كويس
ونحمره في زيت غزير

وبألف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق