السبيط المقلي


المقادير
=====

نصف كيلو سبيط شرائح

التتبيلة
====

بصلة صغيرة
5 فصوص ثوم
ملح وفلفل حسب الرغبة
كمون
كوب دقيق
كوب ماء بارد
بيضة
عصير ليمون ( م ك )
2 م ك زيت
م ك بيكنج بودر

الطريقة
=====

تخلط مقادير التتبيلة وتنقع فيها شرائح السبيط ع الاقل اربع ساعات ولو يوم افضل ( من بالليل لتاني يوم ) بتكون الذ

نصفيه من التتبيلة ونمسحه ونخلط دقيق مع بقسماط ونقلبه فيه
وننفض الزيادة كويس
ونحمره في زيت غزير

وبألف هنا وشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
  • Nothing Like Kitchen © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes