المكونات
======
نصف كيلو جمبرى بيبى او وسط مقشر ومنظف
4 فص ثوم مفروم
1 بصله مفرومه
نصف كيلو جمبرى بيبى او وسط مقشر ومنظف
4 فص ثوم مفروم
1 بصله مفرومه
2 فلفل حامى مقطع كاريه
فلفل الوان مقطع كاريه
نصف كوب كاتشب
نصف كوب هوت صوص
كوب عصير طماطم
معلقه كمون
معلقه كزبره ناشفه
2 معلقه خل
عصير ليمونه
ملح وفلفل اسود
1 معلقه شطه بودره
شبت مفروم
فلفل الوان مقطع كاريه
نصف كوب كاتشب
نصف كوب هوت صوص
كوب عصير طماطم
معلقه كمون
معلقه كزبره ناشفه
2 معلقه خل
عصير ليمونه
ملح وفلفل اسود
1 معلقه شطه بودره
شبت مفروم
الطريقه
======
فى طاسه على النار
فيها شويه زيت بحط البصل والثوم لحد مالونهم يبتدى يحمر معايا وتكون الطاسه سخنه جدا بننزل بالجمبرى وبنلف سوتيه كويس بعد كده بنزل عليهم بالكمون والكزبره بعد كده الفلفل الالوان وراهم على طول الخل وعصير الطماطم مع التقليب المستمر بعد كده بننزل بالكاتشب والهوت صوص مع التقليب بعد كده بتبل بالملح والفلفل والشطه واخر حاجه بحطها هى الفلفل الحامى وعصير الليمون والشبت وبرفعه من ع النار على طول لانه مش بياخد سوى كتير وبنغرفه فى الطبق زى ما انا عامل كده او زى متحبى وبالهنا والشفا
فى طاسه على النار
فيها شويه زيت بحط البصل والثوم لحد مالونهم يبتدى يحمر معايا وتكون الطاسه سخنه جدا بننزل بالجمبرى وبنلف سوتيه كويس بعد كده بنزل عليهم بالكمون والكزبره بعد كده الفلفل الالوان وراهم على طول الخل وعصير الطماطم مع التقليب المستمر بعد كده بننزل بالكاتشب والهوت صوص مع التقليب بعد كده بتبل بالملح والفلفل والشطه واخر حاجه بحطها هى الفلفل الحامى وعصير الليمون والشبت وبرفعه من ع النار على طول لانه مش بياخد سوى كتير وبنغرفه فى الطبق زى ما انا عامل كده او زى متحبى وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق